www.pamas-fotokonyv.hu
0036 33 501-210
Hétfő - Péntek : 08:00 - 16: 00
0 db   0,00 Ft
SK SK SK SK

Kézbesítési feltételek

Elkészítési határidő.

  • Minden egyes termékünk elkészülési határideje megtalálható az árlistában. Abban az esetben, ha a megrendelés CD-n, DVD-n vagy bármilyen más hordozón történik, a határidő 2 nappal meghosszabbodik az árlistában feltüntetett időponthoz képest.
     
  • Ha Ön több féle terméket rendel egyszerre, pl. fotókönyv, bögre, naptár...stb. az elkészítési határidőt a leghosszabb ideig készülő termék ideje szabja meg.
Szállítási határidő
  • Csomagjainkat a DPD futárszolgálat szállítja utánvétesen. A szállítás határideje általában 24 óra. A Pamas Hungary cég nem vállal felelősséget a szállítási határidő betartására, mivel azt cégünk nem tudja befolyásolni.
Illetékek
  • Minden egyes küldeményünkhöz még hozzászámítódnak a szállításból és csomagolásból adódó költségek. A szállítás költsége 890 Ft, csomagolási díj 560 Ft az utánvét kezelési költsége pedig 200 Ft. Előre utalás esetén az utánvét kezelési költségét levonjuk.
     
  • A pontos árat minden egyes tisztelt ügyfelünknek a szállítás előtt 1 nappal e-mailben elküldjük.

Figyelmeztetés
Kivételes esetekben pld. javítás, revízió, karbantartási munkálatok, szokatlanul sok, nem várt megrendelés esetén az elkészülési, ez által a szállítási határidő is tovább tarthat. Ezen kivételes esetek nem jogosítják fel tisztelt megrendelőinket arra, hogy elutasítsák a küldemény átvételét vagy bármilyen más kártérítést, kedvezményt kérjenek. Ugyanez a figyelmeztetés érvényes a szállítással kapcsolatosan is. Küldeményeinket a DPD futárszolgálat szállítja. A szállítás határideje általában 24 óra. A Pamas Hungary cég nem vállal felelősséget a szállítási határidő kitolódása miatt (kedvezőtlen téli útviszonyok, karácsony előtti megnövekedett forgalom...stb) Cégünk a DPD futárszolgálat teljesítményét nem tudja befolyásolni.