www.pamas-fotokonyv.hu
0036 33 501-210
Hétfő - Péntek : 08:00 - 16: 00
0 db   0,00 Ft
SK SK SK SK

Személyes adatok védelme

A Pamas Hungary különös gondot fordít Megrendelőinek és felhasználóinak adatvédelemére és adatbiztonságára. Az egész üzleti folyamat során célunk személyes adatainak védelme.
Jelen adatvédelmi nyilatkozta tartalmazza, hogy honlapunk betöltése során milyen információkat szerzünk és használunk fel látogatóinkról. Az adatvédelmi nyilatkozat nem érvényes külső honlapokra, amelyekről linkeléssel jut el oldalunkra

Személyes adatok rögzítése és feldolgozása 

Amikor oldalunkra látogat, webszerverünk automatikusan és ideiglenes rögzíti a hozzáférési adatokat, azaz a belépési IP címet, a látogató által nálunk böngészett oldalait, a látogatás időpontját és idejét. Ezeket az adatokat az oldal elhagyása után töröljük. Ezen kívül csak akkor kerül sor személyes adatok megőrzésére, ha Ön azokat önkéntesen pl. egy regisztráció, egy kérdőív, pályázat vagy online jelentkezés során adta meg. Az adatok megadásakor mindig tájékoztatjuk az információszerzés céljáról.

Személyes adatok felhasználása és továbbadása 

Az Ön adatait az aktuális adatvédelmi jogi szabályozások betartása mellett kizárólag az aktuális vizsgálatokhoz és saját üzleti érdekeinket segítő fejlesztésekhez, főként honlapunk technikai korszerűsítéséhez használjuk fel. Termékeinkre vonatkozó kérőíves és marketingkutatási célokból adatit kizárólag az Ön előzetes hozzájárulás után használjuk.

Személyes adatokat állami szerveknek csak kötelező érvényű jogi előírások alapján továbbítunk. Kifejezett hozzájárulása nélkül adatait harmadik magánszemélynek nem adjuk át.

Külön értesítés nélkül a Pamas Hungary csak a törvényben előírt esetekben adhatja ki a felhasználók személyes adatait, illetve akkor, ha jóhiszeműen meggyőződött arról, hogy az információ a következőkhöz szükséges: (a) a megfelelő jogszabály rendelkezései így kívánják, vagy a Pamas Hungary-val, illetve a webhellyel kapcsolatos jogi eljáráshoz szükségeltetik; (b) a Pamas Hungary és annak webhelyeihez fűződő jogok vagy tulajdon megvédése érdekében, és (c) abban a sürgős esetben, ha meg kell védeni a Pamas Hungary felhasználói, webhelyei, illetve a nyilvánosság személyes adatait.
Munkatársainkat kötelezzük a titoktartásra, ill. az irányadó adatvédelmi jogok betartására.