www.pamas-fotokonyv.hu
0036 33 501-210
Hétfő - Péntek : 08:00 - 16: 00
0 db   0,00 Ft
SK SK SK SK

Rólunk


a cégről és kirendeltségeinkről

A Pamas cég 1994-ben alakult, immár 20 éves múltra tekinthetünk vissza. Főleg esküvői meghívók, üdvözlőlapok és a legújabban fotókönyvek gyártásával foglalkozunk. A kezdeti sikerek után Szlovákián kívül Magyarországon, Lengyelországban és Csehországban is megnyíltak kirendeltségeink.

Hogy megfeleljünk ügyfeleinknek és a piac elvárásainak termékeinket évről-évre megújítjuk. Bemutatjuk Önnek legújabb produktumunkat a PAMAS – fotókönyvet és az ehhez társuló naptárakat, pólókat, párnákat, plakátokot az Ön elképzelései alapján.

Célkitűzésünk, hogy legigényesebb vásárlóink kívánságának is meg tudjunk felelni. Ennek elengedhetlen feltétele az új nyomdai eljárások használata és a géppark fejlesztése. Évente részt veszünk különböző kiállításokon ahol személyesen is találkozunk ügyfeleinkkel. Ezáltal „első kézből“ kapunk értékes információkat az aktuális keresletre.

Elismerések


A precíz grafikának, az igényes nyomdai eljárásoknak valamint a piacon betöltött szerepünk elismerése alapján cégünk több nívós elismerést is a magáénak tudhat. Ezek közül a legjelentősebb az Arany pecsét amely komoly motivációs hatással bír további munkánkra.